Minilæssere hjælper landmænd med det hårde fysiske arbejde

RELATEREDE ARTIKLER

Det er en hård profession at være landmand og det kan derfor være en god ide at skaffe sig de bedste maskiner, som kan hjælpe den travle landmand med at gøre det bedst tænkelige stykke arbejde. En landmand bruger maskiner som traktorer og minilæssere. De har diverse egenskaber til at gøre jobbet som landmand nemmere.

Ikke alle kan klare arbejdet

Som landmand står man overfor en masse fysisk arbejde, og man kan ikke klare det hele ene mand uden hjælp. Som landmand skal man tilbringe flere timer om dagen udenfor i næsten alt slags vejr og man skal løfte tunge læs og fragte det fra A til B. Det er nemlig ikke ham selv som han har at tænke på. Som landmand har man ansvaret for sine dyrs velbefindende. Der er heldigvis mulighed for at få hjælp ved brug af minilæssere.

Minilæssere er praktiske for en landmand fordi

  • De er gode til hårdt terræn
  • Maskinernes størrelse giver dem mulighed for at være i trænge områder
  • De kan trods deres størrelse løfte en stor mængde vægt

Hvad kan man få af minilæssere?

Der findes mange forskellige former for minilæssere og dette skyldes at det er vigtigt at man kan finde den der praktisk set, passer bedst til det stykke arbejde som de skal have lavet. Det er nemlig som landmand vigtigt at man har det helt rigtige udstyr, til at kunne udføre sine arbejdsopgaver.  Der findes flere modeller som eksempelvis:

Avant 200

En Avant 200 minilæsser er en multifunktionelmaskine. Maskinen er især god til at færre sig i trænge omgivelser. Hvis man sammenligner denne Avant 200 med andre maskiner og minilæssere, så ser man at der i denne maskine ikke er blevet sparret på benplads. Dette skyldes at sædet er højere end de andre variationer. Da denne maskine har et kraftfuldt oliemotor motorik, er det muligt at bruge utallige af værktøjer til denne maskine til yderligere at perfektionere den til de udfordringer som landmændene møder.

Avant 423

Denne minilæsser er til hele det store ”gøre det selv” folket. Dette skyldes at maskinerne er mindre og mere belejligt til de mindre opgaver som arbejdsopgaver i haven eller på byggepladserne eller eksempelvis ved træplantning. Denne maskine er med dieselmotor og er en letvægtsminilæsser i forhold til de andre minilæssere. En Avant 423 er bygget ud fra de egenskaber som kunderne har vurderet til at være vigtigst. Det er egenskaber som sikkerhed, fleksibilitet, effektivitet og manøvredygtighed, og derudover ergonomi.

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Er du klar til den nye vintertid med gode jakker?

Når tiden går fra sommer til efterår og så vinter, sker der ikke blot et skift i vejret, men der sker ligeledes et skift...

Din guide til det perfekte drivhus

Sommeren er på vej, og drivhusene bruges af familier landet over. Alle familiens medlemmer nyder de friske lækre frugter og grøntsager, det...

Få overblik over omkostningerne med online kørselsregistrering

I takt med at hele verden hele bliver mere moderne, kommer der også nye tiltag på arbejdsmarkedet. Det er tiltag, der er...