Kattetræ

RELATEREDE ARTIKLER

Har du en kat derhjemme, så ved du, at et kattetræ er obligatorisk. De findes i alle former, farver og designs. Du kan få dem med forskellige funktioner, nogle med flere funktioner end blot en enkelt og samtidig kan du få et kattetræ, der passer lige præcis ind i dit hjem. 

De slags findes der

De mest klassiske kattetræer er kattetræer, der er tilpasset størrelsen på din kat, det der går fra luft til gulv og det som er hængt op. 

Kattetræ til små katte

Det siger lidt sig selv. Men et kattetræ til små katte er tilpasset kattens størrelse. Det vil sige, at f.eks. kradse delen, er i en højde, så din lille kat kan nå det. Er det et kradsetræ, hvor der både er soveplads og hule, så er det altså alt sammen lavet i en størrelse, så din kat kan nå det. 

Kradsetræ

Kattetræ til store katte

Denne er magen til ovenstående, dog gældende for store katte i stedet. Har du en stor kat, duer det ikke at kradse delen, bliver for lav. Det får din kat intet ud af og vil hurtigt miste interessen for det. Det er derfor en anelse højere op, og det samme gør sig gældende for evt. vedhængt legetøj eller soveplads. 

Kattetræ fra gulv til loft

Nogle kattetræer kan monteres i dit gulv og gå hele vejen op til loftet. Dette kan selvfølgelig fås i flere størrelser også. Det giver din kat mulighed for ligefrem at klatre – hvilke nogle katte nyder stort af. 

Væghængt kattetræ

Et væghængt kattetræ rører ikke jordet. Det er oftest skruet fast i væggen, og dermed løftet. Det kan være en fordel for både dig som ejer, men også din kat. Som ejer fylder det mindre i dit hjem, det er nemmere at komme til ift. rengøring og er på den måde en fordel. For din kats vedkommende, kan det være at den foretrækker højde, så den rigtigt kan strække sig. 

Vælg altid et kattetræ efter hvad du ved, din kat foretrækker. 

 

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Fuldend dit nye hjem med terrassebrædder i lærk!

Er der noget, der er populært for tiden, så er det at købe en grund og bygge sit eget hus. På den måde kan...

Kommunikation betyder meget i alle dele af livet

Kommunikation er utroligt interessant at studere, for det bruges i alle mulige sammenhæng. Lige fra familielivet til arbejdet - og alt derimellem. Vi kommunikerer forskelligt...

Tømrer fredericia realiserer dine drømme

Står du og skal have skiftet tag? Er du træt af den knirkende dør eller er det noget helt tredje, som du...