Funktionelle varmekabler til frostbeskyttelse af forskellige medier
15824
post-template-default,single,single-post,postid-15824,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Funktionelle varmekabler til frostbeskyttelse af forskellige medier

varmekabler

Funktionelle varmekabler til frostbeskyttelse af forskellige medier

Bredt udvalg af varmekabler

På det danske marked findes der et bredt udvalg af diverse varmekabler. Uanset hvilken type, længde eller farve du står og mangler, er der uden tvivl det du havde i tankerne. Kablerne bruges typisk til både frostsikring og opvarmning af forskellige medier. Det anvendes blandt andet i tagrender, hvor formålet er at undgå farlige istapper, hvilket er dit ansvar som husejer. Når du skal købe et varmekabel, skal du naturligvis overveje, hvor langt det skal være. Dette afhænger selvsagt af formålet med dit varmekabel. En god ide er altid at købe et lidt længere kabel end der er brug for, da det som bekendt er mere praktisk med for meget fremfor for lidt. Derudover er det også væsentligt, at du også overvejer, hvor mange watt dit varmekabel skal være på. På den måde sikrer du dig at få lige præcis det kabel, som opfylder dine krav.

Fordelene ved varmekabler

Der er et utal af fordele forbundet med at benytte varmekabler. Du vil opleve, at kablerne yder en nødvendig og ikke mindst fejlfri ydelse, som du vil blive yderst taknemmelig for. Kablerne er nødvendige for at hele systemet kan løbe rundt. De benyttes blandt andet til anvendelse i slanger, rør, pumper og ventiler mm. En af de væsentligste fordele ved varmekabler er, at de er særdeles fleksible, hvilket betyder, at de kan benyttes i stort set alle sammenhænge. Fleksibiliteten åbner op for en lang række muligheder, som gør arbejdet en del nemmere.

Herunder ses eksempler på de fordele, der er forbundet med varmekabler:

  • Alsidig selvregulerende
  • Yderst fleksibel
  • Kan klare lave og høje temperaturer
  • Fås i ønskede længder
  • Kan modstå aggressive kemikalier
varmekabel

Selvregulerende ELSR-N:

Blandt det brede udvalg af varmekabler findes eksempelvis modellen ved navn ELSR-N, som er selvregulerende. Denne type varmekabel er godkendt til anvendelse i farlige områder, hvor den kan modstå aggressive kemikalier, olie og drivstof. Fordelen ved netop dette kabel er, at der kan kappes i ønskede længder og klare både høje såvel som lave temperaturer, som spænder helt fra -50° op til +80°. Her skal du heller ikke bekymre dig om regelmæssigt at udskifte kablet, idet ELSR-N har en usædvanlig lang levetid.

Frostbeskyttelse til varmekabler

I de kolde vinterperioder er det specielt vigtigt, at du er opmærksom på varmekablernes tilstand. Der er nemlig stor risiko for, at de i takt med vinterens kulde vil fryse til. Der findes dog heldigvis metoder, hvorpå man kan undgå at få frosne slanger. Metoden er en såkaldt frostbeskyttelse, som hindrer mediet i at fryse. Frostbeskyttelsen kan benyttes til både slanger, rør, ventiler og pumper og kan klare temperaturer fra -50° op til +100° alt efter type på kablet. Beskyttelsen er desuden selvregulerende og fås med frostvagtkontrol.

No Comments

Post A Comment