Fuldend dit nye hjem med terrassebrædder i lærk!

RELATEREDE ARTIKLER

Er der noget, der er populært for tiden, så er det at købe en grund og bygge sit eget hus. På den måde kan du finde en beliggenhed, der er lige efter din smag – og du behøver ingen gang stoppe der. Efterfølgende kan du bygge et hus, der skal blive dit hjem, som er lige efter din smag. Men hvorfor så stoppe der? Gør det hele til dit eget! Byg den terrasse, du altid har drømt om. Gå all-in. Ikke gå på kompromis med noget – heller ikke de terrassebrædder i lærk, du synes er smukke. 

Hvad er terrassebrædder i lærk?

Lærk, også kaldet sibirisk lærk, er træ, der stammer fra Sibirien i Rusland. Her er lærk den mest udbredte træart, der er at finde. Her vokser det langt og en process, der gør, at de er meget formstabile. I området er sommeren meget kort og vinteren lang og kold. Træet indeholder oftest en høj procent af kerneved, som gør det super holdbart i længden og kan næsten sammenlignes med trykimprægneret træ. Dog vælger man sommetider at imprægnere lærk alligevel, hvis det skal i kontakt med jord eller mur/beton. 

Hvad er unikt omkring sibirisk lærk?

Lærk har et højt og naturligt indhold af harpiks og garvesyre, som blandt andet bidrager til en høj densitet – også på grund af at de primært består af 100% kernetræ. Alt det sammen sikrer dig en høj levetid og et meget stærkt stykke materiale. Vælger du at benytte dig af lærk til f.eks. din terrasse, så er det vigtigt, at du, for at undgå udtørring, sprækker og misfarvninger, sørger for, at efterbehandlet træet. Når tiden kommer, anbefaler vi dog, at du tager fat i en professionel, som kan vejlede dig bedst muligt. 

Forhør dig hos en professionel 

Når det står på store projekter derhjemme – hvad end det er et DIY projekt eller i forbindelse med en leverandør, så er det en god ide altid enten at forhøre sig ved en prof eller undersøge markedet nærmere ift. dine valg. Disse typer projekter, som er så store og gerne skulle vare i mange år, skal være korrekt ned til mindste detalje. Ellers risikerer du, at det ikke bliver særlig pænt og i værste tilfælde, ikke holde så længe som oprindelig tænkt. Så sørg for, at du bliver vejledt korrekt i sådanne typer projekter. 

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Find din nye maler i Fredericia

Står du overfor at skulle flytte eller trænger du bare til at få malet? Der er mange, som tager den billige løsning...

Bjergning og bugsering – din sikkerhed på vejene!

I et lille land som Danmark, hvor man bogstavelig talt kan køre fra en ende af landet til en anden ende på bare en...

Få overblik over omkostningerne med online kørselsregistrering

I takt med at hele verden hele bliver mere moderne, kommer der også nye tiltag på arbejdsmarkedet. Det er tiltag, der er...