Er du klar til den nye vintertid med gode jakker?

RELATEREDE ARTIKLER

Når tiden går fra sommer til efterår og så vinter, sker der ikke blot et skift i vejret, men der sker ligeledes et skift i garderoben. Hvis man kigger på pigers klædeskabe ved de 2 årstider, vil man kunne se en tydelig forskel i materialer og farver. Men dette er forstående nok. For vejret bliver koldere. Det er vigtigt man har købt holdbare kvindejakker til vinterens kulde og matchet farverne med naturens. Læs mere om dette nedenunder i teksten.

 

Farvepalletten skifter fra sommer til efterår

Der er en tydelig forskel i brugen af farver i både sommer, vinter og efterår. Det er forskellige farver der afspejler naturen omkring dem. Eksempelvis hvis man kigger på træerne i efteråret er det tydeligt at se inspirationen i folks klædeskabe og ligeledes de moderne magasiner, der altid bringer moderne fortolkninger på de kendte årstidsfarver. Det er nemlig ikke sådan at det er de samme konstante farver. Der er hele tiden nye variationer af de samme farver som skal udforskes til den kommende sæson. Vinterens farver er meget mørkere end sommerens. I sommeren finder vi dejlige pastelfarver, og om vinteren er tøjet domineret af den sorte og den grå farve. 

Årstiderne traditionelle farver:

  • Sommer: Blå, gul, lysegrøn
  • Efterår: Orange, Rød, Mørkegrøn, Brun
  • Vinter: Sort, grå, mørkeblå, beige

Holdbare og smarte kvindejakker

Men det er som sagt ikke blot farverne der skifter når man går fra sommer til vinter. Det danske vejr er altid meget skiftende og går igennem alle stadier. Til sommer kan der blive utroligt varmt, men om vinteren kan der ligeledes blive utroligt koldt. Det er derfor meget vigtig man finder kvindejakker der falder i ens smag og lige såvel er i holdbare materialer. Det er nemlig ikke kun kvindejakker der skal holde på vinterens kulde. De skal ligeledes kunne holde til sne, storm, regn og lignende. Det danske vejr er uforudsigeligt og det er derfor et minimum at finde en jakke med god varme der kan delvist modstå vand. 

Kvindejakker i cool design

Der er næsten ingen begrænsninger på at finde kvindejakker der passer perfekt til den enkelte. Da kvindetøj er så stort i tøjindustrien, skal kvinder ikke gå på kompromis på deres design og føle de skal vælge praktik frem for design ønske. Det er muligt at finde noget der passer til begge af disse præferencer. Kvindejakker i gode materialer og smukt design.

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Plastplader af termoplast skåner miljøet!

Det har aldrig været vigtigt at passe godt på vores miljø, fordi det har det rigtig hårdt nu. Dette kan bl.a. ses...

Kattetræ

Har du en kat derhjemme, så ved du, at et kattetræ er obligatorisk. De findes i alle former, farver og designs. Du kan få...

cnc bearbejdning; Gennemførte processer fører til muligheder

Virksomheder der har brug for special, lavede mekanismer til deres arbejdsprojekter og maskiner, kan nyde godt af de bearbejdningsprocesser som de kan...