Din guide til det perfekte drivhus

RELATEREDE ARTIKLER

Sommeren er på vej, og drivhusene bruges af familier landet over. Alle familiens medlemmer nyder de friske lækre frugter og grøntsager, det bringer med sig. Drivhuse findes i mange forskellige varianter med hver sine fordele. Læs mere her omkring hvilke drivhuse markedet tilbyder.

Drivhus formål

Et drivhus er et lille hus lavet af glas eller plastik. Formålet er at skabe et miljø inden for de små vægge. Drivhus er varmere end i den åbne natur. Varmen giver frugt, planter og grøntsager lov til at vokse. Derudover udsender planterne også en varmestråling.

Formålet er også at tilføje noget ekstra til haven. Mange finder det hyggeligt og afslappende at tilbringe tid i drivhuset. Den varme aroma er et afbræk fra byens og hverdagens stress. Børnefamilier nyder også godt af drivhusene. Børnene kan få lov at dyrke og høste deres egne agurker, tomater og meget mere.

Forskellige drivhuse

Som så meget andet på markedet tilbydes drivhuse af forskellige kvaliteter, alt efter behov og ønsker. Det har også ofte noget at gøre med plads i haver.

Der findes bl.a.:

  • Basic drivhuse
  • Luxus drivhuse
  • Royale drivhuse

Et basic drivhus ses mange steder. Den enkle og holdbar konstruktion er samlet med rustfrit stål. Der er ofte 2 skydedøre og enkelte vinduer.

Luxus drivhuse er en mere avanceret konstruktion med andre materialer. Her bruges polycarbonatplader. Pladerne bruges også inden for industri verdenen, og man skal ikke være bekymret ved blæsevejr eller storm. Det er til de ekstra kvalitetsbevidste hobbygartner.

Royale drivhuse er et ekstra rum til have. På samme måde som ved luxus drivhuse bruges polycarbonatplader med meget stærke profiler. Drivhuset kan bruges til hyggelige stunder og et frirum med dejlige omgivelser. En ekstra bonus er, at drivhusene har nedløbsrør.  Drivhusene er en af de stærkeste på markedet.

Sokkel under drivhuset

Det er ikke nødvendigt at montere en sokkel under drivhuset. Det er dog den mest anbefalede løsning, som vil sikre dig længere holdbarhed af drivhuset.

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Kattetræ

Har du en kat derhjemme, så ved du, at et kattetræ er obligatorisk. De findes i alle former, farver og designs. Du kan få...

Din guide til det perfekte drivhus

Sommeren er på vej, og drivhusene bruges af familier landet over. Alle familiens medlemmer nyder de friske lækre frugter og grøntsager, det...

cnc bearbejdning; Gennemførte processer fører til muligheder

Virksomheder der har brug for special, lavede mekanismer til deres arbejdsprojekter og maskiner, kan nyde godt af de bearbejdningsprocesser som de kan...