cnc bearbejdning; Gennemførte processer fører til muligheder

RELATEREDE ARTIKLER

Virksomheder der har brug for special, lavede mekanismer til deres arbejdsprojekter og maskiner, kan nyde godt af de bearbejdningsprocesser som de kan tilbydes. Især bruger mange arbejdspladser og bygningskonstruktører cnc bearbejdning. Her er der så mange muligheder og valgmuligheder. Det er blot vigtigt at arbejde med erfarne eksperter der kan løfte projekterne til nye højder. Læs mere om dette i teksten nedenunder.

Erfarne eksperter løfter projekterne

Det er rigtig vigtigt, hvis man vælger at arbejde med cnc bearbejdning, at man vælger nogle erfarne fagfolk der kan bidrage med mere end bare et job well done. Maskiner i god stand vil altid kunne klare det arbejde det bliver givet. Men erfarne fagfolk med mange år bag sig indenfor cnc bearbejdning kan give et nyt pust og kan være meget behjælpelige igennem hele processerne af udarbejdningen af mekanismerne, så de fungere så optimalt som muligt. En erfaren ekspert, kan bidrage til flere processer end blot en.

De kan bidrage med viden og ideer til:

  • Produktudviklingen
  • Ideudviklingen
  • Udførslen

CNC drejning

Når man så snakker om cnc bearbejdning findes der mange forskellige former for cnc bearbejdning. En af disse former er CNC drejning. Ved CNC drejning drejer man plastelementer, for at opnå de ønskede resultater. Dette gøres med moderne maskinpark drejebænke, som indeholder roterende værktøjer. Ved CNC drejning kan man snakke om at bearbejde plastemner med en diameter op til Ø450 mm, med en drejelængde på 1500 mm.

CNC fræsning

En anden metode der kan bruges til cnc bearbejdning er CNC fræsning. Ved CNC fræsning er det igen maskinpark der bruges til fræsning af plastelementerne. CNC fræsningen foregår på 3 og 5 aksede CNC bearbejdsningscentre. Den maskimale emnestørrelse til fræsning er 3600 mm i længden, 2000 meter i bredden og 600 mm i højden. Når man fræser med sådan emne er det vigtigt at have kvalitetskontrol over de mekanismer der bliver fræset. Når man snakker om kvalitetskontrol er der fokus på at tjekke om dimensionerne er korrekte, inden de bliver sendt afsted til sine kunder. Et eksempel på hvad der kan blive fræset er eksempelvis; Tandhjul, maskindele, pumpedele og filtre.

CNC Bukning

En tredje metode som der kan bruges til cnc bearbejdning er CNC bukning. Ved CNC bukning er der både mulighed for kold- og varm bukning. PC og PETG kan koldbukkes i en pladetykkelse på omtrent 5-6mm. Hvorimod varmebukkelse er op til 10mm.

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Vejhjælp hjælper de store køretøjer i mange forskellige erhvervsområder

Ulykker sker og de sker meget uventet. Dem der har oplevet det kan nok finde sig ene i at sige at dette...

cnc bearbejdning; Gennemførte processer fører til muligheder

Virksomheder der har brug for special, lavede mekanismer til deres arbejdsprojekter og maskiner, kan nyde godt af de bearbejdningsprocesser som de kan...

Er du klar til den nye vintertid med gode jakker?

Når tiden går fra sommer til efterår og så vinter, sker der ikke blot et skift i vejret, men der sker ligeledes et skift...