Bjergning og bugsering – din sikkerhed på vejene!

RELATEREDE ARTIKLER

I et lille land som Danmark, hvor man bogstavelig talt kan køre fra en ende af landet til en anden ende på bare en enkelt dag, er det klart, at alt er forbundet enten i form af lande- eller motorveje. Derfor er det også klart, at man dagligt lande over, vil opleve, at der er brug for vejhjælp af den ene eller anden betegnelse.

I Danmark foregår megen af vores transport af varer med lastbiler – hvert fald intern i landet. Vi har nemlig de logistiske muligheder for i løbet af dagen at køre fra et sted til et andet for at aflevere, hvad end det måtte være. Men lastbiler eller tunge køretøjer generelt, kan være en kompleks ting at håndtere, skulle uheldet være ude. Derfor anbefales det, hvis du dagligt kører i tunge køretøjer, at have styr på din hjælp i forhold til blandet andet bjergning og bugsering.

Bugsering

Alle der kører lastbil til dagligt, har deadlines der skal overholdes, gods der skal leveres og ting der skal hentes. Der er altså rigeligt at se til og tider der skal overholdes. Men uheldet kan være ude, og der på vejen går noget galt, så du ikke kan komme videre. Tiden er kostbar og du har umiddelbart hverken tid eller lyst til at holde ude på motorvejen og ikke kunne komme videre med dagen. I sådanne tilfælde er bugsering en optimal opløsning for dig. Med en aftale i stand hos en vejhjælps virksomhed, der står til rådighed bjergning, kan gøre hele oplevelsen nemmere og smertefri. Du sparer tid i og med, at du ved, hvem du skal ringe til og hjælpen er på vej inden for kort tid, så du også kan komme videre med dagen.

Bjergning

Modsat ovenstående, som har primære fokus på transporten og at komme fra punkt a til b, så bjergning om at sikre en situation, hvor der er fare for materielle tab eller forurening. Denne del ser man oftest, hvis f.eks en stor lastbil er væltet på motorvejen med et indhold, der kan være til fare for andre. I sådanne tilfælde vil en aftale hver ideel, så der er styr på situationen, samt du kan blive vejledt hele vejen og alt føle dig tryg og tilpas.

Har du et køretøj på 3500 kg +, så anbefales det at lave en aftale med eksperter indenfor netop denne vægtklasse.

Mere indenfor dette emne

Populære artikler

Funktionelle varmekabler til frostbeskyttelse af forskellige medier

Bredt udvalg af varmekabler På det danske marked findes der et bredt udvalg af diverse varmekabler. Uanset hvilken type,...

Tegn et vejhjælp abonnement

Når man vælger at erhverve sig en bil, så er der nogle forbehold, som man skal have overvejet. Deri ligger der en...

Udbredt anvendelse af en flange

Hvad er en flange, og hvad bruges den egentlig til? Indenfor industrien er der mange dele og mekaniker, som vil skabe grundlaget...