En centrifugalpumpe har mange egenskaber I Økonomisk bedst
15648
post-template-default,single,single-post,postid-15648,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Udnyt egenskaberne ved en centrifugalpumpe

Centrifugalpumper

Udnyt egenskaberne ved en centrifugalpumpe

Er du en virksomhed eller privat, som er på udkig efter en centrifugalpumpe? Der findes et bredt sortiment af forskellige pumper til de mange formål, men hvad er en centrifugalpumpe i virkeligheden? Læs mere her omkring, hvad pumpen kan og er til for.

Hvad er en centrifugalpumpe?

Centrifugalpumper bruges i forbindelse med transport af væsker. Væskerne transporteres gennem rørsystemer, der kommer videre til en tank eller andet. Pumpen er en turbomaskine. Væsken transportes med kinetisk energi. Kinetisk energi er i dette tilfælde oftest en motor eller en turbine. Pumperne er stærke pumper, som kan behandle forskellige typer væsker.

 

Væskerne, som skal transporteres, kan være eksempelvis kemiske væsker, fødevare væsker eller inden for offshore branchen, som behandler stærke og tungere væsker. Derfor er markedet også bredt i forhold til centrifugalpumper, da de bruges i mange forskellige brancher og sammenhæng. Her vil der findes den helt rigtigt pumpe applikation til formålet.

Bernoullis princippet

Centrifugalpumper bruges med hjælp af en roterende kraft. Bevægelsen af den roterende kraft tilfører den kinetiske energi til væsken, som bevæges og løftes gennem rørsystemet til tanken i den ene ende.

Forskellige centrifugalpumper

Som tidligere nævnt findes der et bredt sortiment af centrifugalpumper til de eventuelle formål. Eksempler på pumper kunne være:

  • Lutz B200
  • DAB booster
  • Green pump GPC

Centrifugalpumperne har forskellige særlige egenskaber, og egner sig til forskellige typer væsker. En Lutz B200 bruges bl.a. til væsker, som fx. mineralolie, vegetabilske væsker og rengøringsmidler. En DAB booster bruges i forbindelse med vand, både badevand og beskidt vand. Hvorimod en Green pump GPC bruges til de farligere emner inden for industrien.

 

Alle pumperne har forskellige formål, men udnytter egenskaberne for en centrifugalpumpe til det optimale. Udover det brede aspekt, som pumpen kan bruges i, så er det en økonomisk fordel at gøre brug af. Pumpetypen er økonomisk bedre end de andre, som tilbydes på markedet.

Centrifugalpumper

Hvem tilbyder centrifugalpumper?

Der er mange virksomheder, der arbejder med centrifugalpumper. Derfor findes der også eksperter, som kan rådgive og vejlede inden for området. Det gælder både den private sektor og virksomheder, der ønsker hjælp. Copenhagen Pump er bl.a. en af disse virksomheder, som leverer kvalitet og viden hver gang.

No Comments

Post A Comment