Staldmåtter skaber et godt og skridsikkert underlag | Staldmåtter
15754
post-template-default,single,single-post,postid-15754,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Staldmåtter er gode for både dig og hesten!

staldmåtter

Staldmåtter er gode for både dig og hesten!

Når man har med heste at gøre, så gør man oftest alt hvad der står i ens magt, for at de kan have det godt. Der er dog ofte noget, som man hurtigt kan glemme, men kan gøre en stor forskel. Det er staldmåtter, som der er tale om, da disse kan beskytte både dig og hesten. Disse staldmåtter er altså med til at optimere staldmiljøet.

Høj komfort

En af de grunde til at man vælger at købe staldmåtter, er den høje komfort, som man opnår. Den høje komfort kommer både hest og rytter tilgode, da begge skal gå på underlaget. Normalt ser man, at der er et betongulv eller et andet lignende gulv, hvilket hverken er godt for hest eller rytter. På den måde er man med til at undgå skader for begge.

Udover at være et blødt underlag, så er det også skridsikkert, hvilket er godt, hvis hesten har hestesko på. Når en hest har hestesko på, så har den nemt ved at ‘skøjte’ rundt, især hvis der ligger vandt på underlaget. Dette undgår man dog med staldmåtter.

staldmåtter

Gode kvalitets staldmåtter

Når du allerede er godt i gang med at gøre noget godt for din hest, så kan du bl.a. vælge at købe dine staldmåtter i naturgummer. Naturgummi er en gummitype, som er sundere end det meste andet gummi, som bliver anvendt i produktioner rundt omkring i verden. På den måde kan du gøre noget godt for miljøet, uden du går på kompromis med kvaliteten. Om staldmåtter af naturgummi kan der bl.a. siges, at de er:

  • Nemme af vedligeholde
  • Nemme at montere
  • Gode ved miljøet

Disse staldmåtter kan ikke kun bruges inde i en stald, men er også rigtig gode at bruge i hestebokse og/eller i en dyretransporter. Den nemme vedligeholdes kommer skyldes, at produkterne kan klare en hård omgang rengøring uden at de viser tegn på at være ødelagte. Derudover sidder skidt og snavs ikke godt fast på underlaget, som gøre rengøringen hurtigt. Da de er nemme at montere, så kan man også hurtigt fjerne dem igen, hvis man vil rengøre under dem. Dermed er en investering i staldmåtter det man kan kalde for en win-win situation.

No Comments

Post A Comment