Privatleasing giver budgetsikerhed og ingen uforudsete omkostninger
15660
post-template-default,single,single-post,postid-15660,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Privatleasing er til dig som ønsker budgetsikkerhed

fleggaard leasing

Privatleasing er til dig som ønsker budgetsikkerhed

Tøver du med at investere i en ny bil? Det behøver du ikke længere, for der findes andre alternativer. Privatleasing er den optimale mulighed for at få hverdagen til at fungere uden uforudsete regninger, som man ikke kan betale. Læs mere her omkring fordelene ved privatleasing.

Hvad er privatleasing?

Der er generelt en bred forvirring omkring, hvad privatleasing i sin enkelthed indebærer. Privatleasing er langtidsleje af en bil. Det betyder, at man ikke skal investere sin opsparing eller optage et lån for at have en bil. Her vil et finansieringsselskab købe biler, som de udlejer. Udlejningen foregår efter en fast månedlig udgift, som sikrer ingen uforudsete udgifter.

Hagen ved privatleasing er, at man skal kende sit eget kørselsbehov. Det betyder ikke, at man skal være afholdende for en eventuel aftale. Man skal blot tage højde for antal kilometer, som man vil angive i aftalen. Det sikrer en god handel mellem finansieringsselskabet og dig. Det er selvfølgelig muligt at tilkøbe kilometer. Ved eventuelle ekstra kilometer, som man ikke får brugt, vil pengene blive tilbagebetalt.

Fordelene ved privatleasing

Privatleasing har en lang række fordele, som giver mere ro og økonomisk overskud. Eksempelvis følgende:

  • Prisen er fast
  • Budgetsikkerhed
  • Ingen bekymringer i forhold til værditab
  • Mulighed for udskiftning af bil

Ved privatleasing er der bundet en fast månedlig pris, hvor alle eventuelle udgifter er inkorporeret. Det vil sige, at man ikke yderligere skal finde en forsikring. Man skal ikke spare op og bekymre sig om serviceeftersyn. På den måde er budgetsikkerheden langt større end ved købet af en bil.

Brugte leasingbiler giver yderligere økonomiske fordele. Registrerings aftalen er langt lavere, end hvis man som privatperson skal ud og blive bilejer. Derudover vil det største værditab allerede være mistet. Gennem levetiden af bilen vil man derfor heller ikke skulle bekymre sig om værditab, der vil kunne give udfordringer ved salg af bilen i fremtiden.

Hvilken bil vil du have?

Det er selvfølgelig vigtigt at finde en bil, som fungerer i den enkeltes hverdag og situation. Derfor findes der et bredt sortiment, som man kan vælge udfra, ved privatleasing. Det kan også være, at man har specifikke præferencer inden for et bestemt bilmærke. Dette behov vil også kunne dækkes ved privatleasing.

No Comments

Post A Comment