Positionbestem ved anvendelse af en lineæretransmitter | Mts sensor
15791
post-template-default,single,single-post,postid-15791,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Positionsbestem med en mts sensor

Lineærtransmitter

Positionsbestem med en mts sensor

Teknologien er overalt. Det er umuligt at begå sig i den store hvide verden uden at blive mødt med ting, som vi ikke har kendskab til specielt indenfor teknologiens verden. Det er ganske almindeligt og er reelt for alle mennesker. Blandt andet hvis man dykker længere ned i brancher, hvor mts og lineærtransmitter er daglig tale, så kan man få brug for en smule hjælp.

Hvad er en mts sensor?

Hvis man nogensinde møder ordet mts, så skal ikke stoppe op og føle sig uvidende. De færreste vil i virkeligheden vide hvad det er, hvis man ikke har et erhverv, som har med det at gøre. Mts er dog en sensor, der bruges inden for forskellige brancher til forskellige formål. Helt enkelt så kan det dog siges, at sensorne bruges til positionsbestemmelse. Det kan enten ske ved lineær bevægelse eller også niveaumåling i diverse væsker. Det bruges af mange grunde, men specielt grundet den meget høje nøjagtighed, som er nødvendigt i arbejdet med blandt andet farlige væsker.

 

Der findes forskellige applikationer, som mts sensors kan indeholder. Det er igen meget forskelligt alt efter, hvad den skal bruges til. Følgende er de hyppigste

 

  • Hydrauliske cylindere
  • Maskinbevægelser
  • Robotbevægelser
  • Præcis niveaumåling
mts

Lineæretransmitter

Hvis man skulle blive mødt af forskellige typer af mts sensors, så skal man være opmærksom på, om der er tale om de lineære bevægelser eller niveaumåling. Af navnet lineæretransmitter, så vil man have at gøre med en måling, som tages af de lineære bevægelser.

Fugtmåling

For at få en bedre forståelse for de såkaldte mts sensorer, så kan man se lidt nærmere på en fugtmåler. De fleste kender det med, at det er fugt i indeklimaet. Det kan have fatale konsekvenser og kan medføre store skader på ens hjem. Det vil øge bakterieniveauet i indeklimaet og kan skabe råd og svamp. Her er en fugtmåling afgørende for, at man ikke ender i sådanne problemer.

 

Samme vigtighed har en mts sensor indenfor erhvervsverdenen. Det kan også være, at det er nødvendigt at måle på meget trængt plads, hvor en sensor igen kan anvendes til at få det ønskede resultat, som er nødvendigt.

No Comments

Post A Comment