Privatleasing giver den optimale budgetsikkerhed | Fleggaard leasing
15665
post-template-default,single,single-post,postid-15665,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-13.3,qode-theme-bridge,disabled_footer_top,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.5,vc_responsive
 

Fleggaard leasing er den økonomiske løsning

fleggaard leasing

Fleggaard leasing er den økonomiske løsning

Har du også oplevet at få uforudsete regninger ind ad døren i forbindelse med din bil. Der er mange regninger i forbindelse med at være bilejer. Der er dog en løsning på problemet. Problematikken kan løses med fleggaard leasing, der giver mange fordele. Læs mere her, hvad fleggaard leasing kan tilbyde og hvad privatleasing er.

Hvad består privatleasing af?

Simpelt men rigtig så er privatleasing langtidsleje af en bil. Det betyder, at man ikke vil være bilejeren, men blot låner en bil over længere tid. Dette har mange fordel at hente. Først og fremmest vil prisen være inklusivt alle tænkelige dele. Som bl.a. følgende:

  • Forsikring
  • Service
  • Reparationsaftale
  • Tilbageleveringsforsikring

Man slipper dermed for regninger, som kommer på de mest ubelejlige tidspunkter. Det vil være en fast månedlig ydelse, der vil give mange et lettere hjerte og langt færre bekymringer.

fleggaard leasing er løsningen

Fleggaard leasing

Man vil ved leasing kunne få fordele, der er svære at sige nej til. Man vil kunne bytte bil, som det passer en. Derudover vil man altså også kunne bestemme bilen, hvis man måtte have specielle præferencer. Man vil samtidig også have mulighed for at prøve andre bilmærker, hvis det skulle friste. Der vil i sortimentet altid findes en drømmebil til hvem som helst.

Leasingbiler er nye brugte biler. Det betyder, at bilerne er udstyret med ekstraudstyr og har allerede mistet det største værditab. En ekstra detalje er, at registreringsafgiften er lavere end ved en ny bil.

Fleksibel løsning

Der er meget få krav til, hvis man ønsker at privatlease en bil. De er opstillet for at kunne få aftaler, der tilgodeser både virksomhedens behov og ikke mindst deres kunders. Kravene er som følgende:

  • Alderskrav på 21 år
  • Man må ikke være registret i RKI
  • Leasingaftalen skal være på minimum 24 måneder
  • Kørselsbehovet må ikke ligge på mere end 50.000 km årligt

 

 

No Comments

Post A Comment